نکاتی مهم برای پذیرائی از مهمان نوروزی: *حتی الامکان از باز نمودن درب خانه روی مهمانان خودداری نمایید. *در آجیل از پسته فندق دربسته و بادام باپوست استفاده نمایید. *یک نفر را مسوؤل سرگرم نمودن بچه هاکنید. مثلا قایم موشک بازی. *از میوه های خیلی بزرگ مانند پرتقال و سیب و خیار سالادی استفاده کنید و از گذاشتن کارد میوه خوری جدا خود داری نمایید . *ابتدا با یک نوع شکلات چسبنده از مهمانان پذیرایی کنید به طوریکه دندانهای آنها به هم چفت شود تا نه تنها خوردن بلکه تکلم را هم از آنها بگیرد. *مرتبا نگاه ساعت کنید به طوریکه تصور نمایند جایی دعوت دارید. اگر خدای ناکرده باتمام تدابیر امنیتی و اقتصادی بازهم مشغول خوردن شدند به آنها زل بزنید تا خجالت بکشند توی دهنشان نگاه کنید و زل بزنید. موفق باشید.... ستاد اقتصاد مقاومتی.